Next BiCon link image

BiCon 2008 logo

Home
News
Website Updates
Venue
Venue Accessibility
Volunteering at BiCon
Registration
Helping Hand Fund
Bi ReCon
Travel to BiCon
Workshops
Family Fun Day
Entertainments
Organising Team
FAQ
Information
Downloads
Links



Facebook logo


BiCon 2008 Workshops

Workshops are a vital part of BiCon, they can be on any topic relating to bisexuality and some are not related to bisexuality. They can be fun or serious, formal or informal. Email workshops@bicon2008.org.uk to discuss any workshop ideas that you may have.

All workshops are run by volunteers, usually BiCon attenders. We need people to volunteer workshops, suggestions and ideas to help make them happen.

If you would like to volunteer to run a workshop please email workshops@bicon2008.org.uk. It's never too soon to volunteer to run workshops at BiCon.

Provisional Schedule for BiCon 2008

 TimeSession
Thursday
10:00-17:00BiReCon
15:00BiCon 2008 Registration Desk Opens
18:00

Intro/welcoming workshops

20:00

Evening Entertainments begin

 
Friday
09:45–10:10Opening Plenary
5 min break
10:15-11:30Session one (75 mins)
15 min break
11:45-13:00Session two (75 mins)
Lunch (90 mins)
14:30-15:45Session three (75 mins)
15 min break
16:00-17:15Session four (75 mins)
5 min break
17:20-17:30Announcements
Evening Meal (90 mins)
18:30-19:45Session five (75 mins)
20:00 onwardsEvening Entertainments
 
Saturday
10:00–10:10Announcements
5 min break
10:15-11:30Session six (75 mins)
15 min break
11:45-13:00Session seven (75 mins)
Lunch (90 mins)
14:30-15:45Session eight (75 mins)
15 min break
16:00-16:20BiCon Photo
10 min break
16:30-17:30Announcements and Decision Making Plenary (AGM)
18:30-19:45Session x (75 mins)
1 session only
20:00 onwardsEvening Entertainments
 
Sunday
10:00–10:10Announcements
5 min break
10:15-11:30Session nine (75 mins)
15 min break
11:45-13:00Session ten (75 mins)
Lunch (90 mins)
14:30-15:30'Closing' Plenary

Some workshops that have been provisionally accepted for BiCon are:

  • your legal rights
  • bi and history
  • men's group
  • conflict resolution
  • tantra and bisexuality
  • smutty storytelling
  • experiencing identity with lego
  • broadsword for beginners
  • writing
  • cooperative games
  • painting canvas
  • bisexuality in the workplace
  • volunteering in bi community
  • circle game
  • elementary flogging
  • therapeutic flogging
  • queer shakespeare
  • time management for non-monogamous people
  • workplace issues for bi people
  • glamour
  • cover bis photos for BCN
  • juggling & circus skills
  • laughing yoga
  • costuming
  • foot massage
  • shy social
  • pre decision making plenary
  • fitting & misfitting
  • types of relationships and love
  • photography
  • teddybear picnic
  • allies non-bis in the community
  • coping strategies of self-injury with a friend
  • personality snap
  • organising an alt parenting weekend
  • intro to bisexuality
  • safer sex
  • next year's BiCon
  • stories
Last changed 27th July2008


BICON® is a registered trade mark of BiCon Continuity Ltd, and is used with permission.